Tuesday, August 26, 2008

KUEH RAYA 2.0.0.8 ( Uli-Uli@home )

Assalamualaikum... Hahahah bulan puasa dah dekat dah kan... Dah ready ke belum?? Emmm tak lama lagi dah nak raya da... Kalau anda tak da masa nak buat kueh raya tahun ni dan nak kena beli la kan.. Sila lah tengok beberapa jenis kueh raya yang saya tawarkan ni... Semua ni home-made. Di buat oleh ibuku..
Sila lah usha usha ekk.. Nanti kalau teringin dan rasa nak beli bole oder jer.. Penerangan pasal kueh, harga dan macam mana nak order bole tengok kat bawah tu nanti ekk...





OK.. Ni nama dia TART@Nenas .. heheh
Jem nanas kat dalam TART ni mak saya buat sendiri kat umah tau.. Cincang nenas dan masak atas dapur.. Nak pastikan anda dapat yang FRESH punyerrr..


Harga : RM45 @ 100 biji



Yang ni pulak nama dia KEK@BELANG

Ni kek feveret my mum.. Jarang jarang dah jumper kat umah owang skarg ni.. Cam ner jadi belang tu?? hehehe RAHSIA laaa..

Harga : RM25 sebiji

Berat : 1KG

Yang waner ijau ni adalah KEK@ASSAM
Dipanggil mcm tu sebab benda yang warne cokelet kat tengah2 tu adalah asam yang bulat2 yg biasanya budak budak makan tu.. sedappp..
Utk pengetahuan anda kek ni adalah kek yang di KUKUS tau.. dan ianya tahan lama.. bestt

Harga : RM45 sebiji

Berat : 1.5 - 2KG ( lebih kurang la )





Ok.. Kalau dah baca ... dah ushaa.. dan tetiba terasa macam nak beli kan.. nak letak kat rumah masa hari raya nanti.. Anda bole hubungi nombor di bawah ni.. Berikan maklumat peribadi anda, jenis yang mana anda suka, brapa kuantitinya dan kat mana nak hantar..
Ini dia nombor teponnyaa.. :: 017 - 662 6007 ( 10am till 12midnite )
Anda boleh kal atau just antar sms jer.. nanti kami akan hunungi anda semula yer...
Tenkiuuu...

4 comments:

FiRa HuMaiRa said...

nampak cam sedap...nyum2...

nizam_5282 said...

Dari aritu kuih raya... Bila nak buat benda lain lak? Muahaha...

S.K Pandan Jaya said...

KIERAN MACAMANA NAK JOIN RODA IMPIAN??EMAIL SAYA YER...FIRMAN_HARUDDIN@YAHOO.COM

Farissa@Farissa Butik said...

salam kieran..

jom exchange link nak??

ni link saya...meh lah jenguk..


http://farissabutik.blogspot.com/

kpd kwn2 lain..
sape2 nak beli FACEMASK to protect from SELSEMA BABI H1N1..
bole order kat saya..klik link atas ye...


PENGEDAR juga diperlukan !!!

mekasih