Tuesday, August 19, 2008

Fuyooo.. kieran dah ada blog laaaa...

Assalamualaikum....

Ni first time saya ada blog ni hehehe.. Dengan bantuan Adifasha ( rakan setugas ku di ERA.fm ) masa terhasil lah blog " kierantomarcello " ini...

Nak tulis apa lagi ekk.. err.. " salam perkenalan " jer la dulu.. nanti i carik modal apa nak tulis ekk...

Tenkiuuu n tunguuu...

5 comments:

edzlin007 said...

wah, abg kieran dah ada blog. welcome to the world of blogging. selamat berpuasa

|A|z|R|i|N| said...

wah! ni lah 1st time tgk blog mr kieran! tp nape smpai skrg tak update2 nih?? adusss!! btw, good luck in ur future...

RiZaL HaShiM said...

hehehe...
baru pandai wat blog ek?
best3...
nanti pape update laa...
bley tau perkembangan bro...
kih3(",)

ilaIP said...

salam kieran..ni azila FB..cayo lah..tp awat dah lama tak update blog??senang2 jengah ler ke blog kita yer

kuin said...

kiran .. slamat berbloking yea hehhehe..